• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

FAQ

Hieronder vindt u meest gestelde vragen. Onder elke vraag vindt u het antwoord. Mocht uw vraag hier niet voorkomen neem dan contact met onze specialisten op.

Vragen:

Hoe lever ik mijn logo aan? 
Wat is full colour? 
Wat zijn instelkosten? 
Wat is de levertijd? 
Hoe vindt verzending plaats? 
Wat zijn de verzendkosten? 
Wat zijn kleine orderkosten? 
Kan ik een sample of monster bestellen? 
Hoeveel vermogen heb ik nodig? 

Hoe lever ik mijn logo aan?

Graag ontvangen wij uw logo in een vectorbestand, meestal voldoet een .EPS, .AI (Adobe Illustrator) of .PDF bestand.  Bij full colour mag het ook een .jpg, .tiff of .psd bestand zijn met een resolutie van minimaal 300 dpi op het werkelijke drukformaat. Mocht u niet over de genoemde bestanden beschikken, neem dan gerust contact op met onze verkoopspecialisten. Meestal kunnen wij geheel kosteloos voor u het logo in het juiste formaat zetten. 

Wat is full colour?

Bij full colour worden 4 basiskleuren gebruikt (CMYK), deze druktechniek wordt gebruikt bij afbeeldingen in kleur.

Wat zijn instelkosten?

De kosten die gemaakt worden bij het instellen van de drukmachines en de daarbij behorende drukplaten of zeefdrukramen. De vanafprijzen op de website zijn exclusief instelkosten.

Wat is de levertijd?

Na ontvangst van de goedkeuring op de digitale proef is -afhankelijk van het product- de levertijd 1 tot 2 weken. Bij spoedorders is kunt u dit in overleg met onze verkoopspecialisten exact plannen.

Hoe vindt verzending plaats?

De levering vindt plaats op het opgegeven bezorgadres. Leveringen vinden bij voorkeur plaats op een adres waar iemand tijdens kantooruren aanwezig is. Daarnaast kunnen wij bij spoedorders of afwijkende afspraken bezorgen met onze eigen bezorgdienst en zijn wij niet afhankelijk van de gebruikelijke routes van transporteurs.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij leveren orders boven de € 500,00 euro gratis op één adres in Nederland of België.

Wat zijn kleine orderkosten?

Bij orders met een orderwaarde van minder dan € 500,- excl. BTW brengen wij voor de handeling € 15,00 in rekening.

Kan ik een sample of monster bestellen?

Het is mogelijk om een sample of monster te bestellen. De kosten hiervoor zijn de prijs van het product, verzendkosten en handeling. Bij het afsluiten van de order zullen wij de kosten van het sample of monster verrekenen. Daarnaast is het mogelijk bij grote orders met een eigen ontwerp een real sample of monster aan te vragen. De kosten hiervoor zullen wij in onderling overleg met u vaststellen.

Hoeveel vermogen heb ik nodig? 

Voor de mobiele telefoon houden wij een powerbank aan van 2400mAh en voor het opladen van een tablet 7000mAh. Hoe hoger het aantal mAh hoe meer de relaties de powerbank zullen waarderen, omdat het gebruik zal toenemen en naam steeds weer onder de aandacht van uw relatie komt.

Aantal mAh voor de batterij van:
Algemeen GPS = 800-2300 mAh
Laptop = 3000 mAh – 6600 mAh
iPhone 6 = 1810 mAh
iPhone 5 = 1440 mAh
iPhone 4S = 1400 mAh
iPad 2 = 6930 mAh
iPad mini = 4490 mAh
iPad3 = 11666 mAh
TomTom Go = 2300 mAh
Samsung Galaxy S3 = 2100 mAh
Samsung Galaxy Note = 3100 mAH
Samsung Galaxy Tab 2 = 7000 mAh