• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

Powerbank multifunctioneel

Geef een multifunctionele powerbank cadeau aan uw relaties of medewerkers. Een hoogwaardig en kwalitatief relatiegeschenk voor zakenrelaties is de Powerbank Nobel. Deze powerbank beschikt over een chique houder van leer met diverse opbergmogelijkheden.

Kies voor zekerheid! Met de Powerbank Volta, een set van 3 van powerbanks in 1 docking station, ben u ervan verzekerd dat u altijd een volle powerbank bij de hand heeft. Deze powerbank kan worden worden voorzien van bedrukking en is in meerdere kleuren leverbaar.

Advies

Een powerbank met zaklamp, geïntegreerde pen of handige extra opladers? Powerbankcompany kan het leveren! Vraag onze verkoopspecialisten naar de diverse mogelijkheden. Zij zijn bereikbaar op +31 318 559 270 of per mail via info@promocompany.nl

Offerte

Vraag via het offerteformulier vrijblijvend een offerte aan. Tijdens werkdagen kunt u binnen 24 uur een passende offerte tegemoet zien. Profiteer bij ons van de laagste prijsgarantie. Wij importeren rechtstreeks vanuit China en bieden al onze producten aan tegen het laagste tarief van Nederland.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.

Wij leveren niet aan particulieren.